Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Tukihenkilötoiminta

Vanhuksen elämässä vapaaehtoinen apu on aina tarpeen. Kotona tai laitoksessa asuva vanhus saa vapaaehtoisesta itselleen kuuntelijan ja ystävän, joka avustaa erilaisissa tilanteissa ja tilaisuuksissa.

Vapaaehtoiset tukihenkilöt vierailevat sovitusti vanhuksen tai omaishoitajan kotona. Tukihenkilötoiminta aloitetaan yhteisellä kotikäynnillä, jonka aikana tutustutaan ja sovitaan toiminnasta. Toiminta sisältää mm. kyläilyä, ulkoilua, asiointiapua sekä avustajana olemista kodin ulkopuolisissa tapahtumissa - vanhuksen ja tukihenkilön toiveiden mukaan.

Tukihenkilöt voivat osallistua yhdessä vanhuksen tai omaishoitajaperheen kanssa Mäntykodin tapahtumiin.

 

Sinua tarvitaan - tule mukaan tukihenkilötoimintaan!


Moni vanhus on yksinäinen ja kaipaa seuraa tai ulkoilukaveria. Aloita hyvää mieltä tuottava uusi toiminta vapaaehtoisena auttajana ja ystävänä. Voit itse päättää paljonko annat aikaa hänelle, joka tarvitsee sinua. Vapaaehtoisena toimiminen on elämää rikastuttavaa ja auttamisen iloa tuottavaa tekemistä.

Kaiken ikäiset voivat toimia vapaaehtoisina tukihenkilöinä, toiminnassa on mukana sekä naisia että miehiä.

Sinua tuetaan, ohjataan sekä koulutetaan tehtäviisi. Lisäksi kokoonnumme säännöllisesti vapaaehtoisten yhteisiin tapaamisiin ja virkistystilaisuuksiin vaihtamaan kokemuksia sekä oppimaan uutta toinen toisiltamme.

Ota yhteyttä vapaaehtoisvastaavaan! ­